Operations Coordinator - Import

 • Operations
 • Rotterdam, Netherlands

Operations Coordinator - Import

Job description

Shypple zoekt ‘Next-Gen’ Expediteurs welke de toon willen zetten in ‘digital forwarding’.

Ben jij een echte probleemoplosser met een ‘getting things done’ mentaliteit? Voel je je thuis binnen een snelgroeiende, dynamische en lerende startup-omgeving en lijkt het je een geweldige uitdaging om samen één van de grootste en meest conservatieve industrieën op wereldwijde schaal te transformeren? Lees dan snel verder of solliciteer direct!


Over Shypple

Shypple zorgt in de conservatieve logistieke sector voor een revolutie door logistiek eenvoudig te maken. Wij bieden bedrijven een moderne en eenvoudig bruikbare webapplicatie dat real-time zichtbaarheid biedt in elk aspect van de supply chain. Vanuit onze web app kunnen logistieke teams rechtstreeks zendingen voor lucht-, rail- en zeevracht doorzoeken, vergelijken, boeken en volgen. Als ‘digital forwarder’ bieden wij bedrijven een sprong in efficiëntie welke ongekend is binnen de sector. Shypple minimaliseert de traditionele foutmarges en bespaart directe én indirecte kosten binnen het gehele proces.


Jouw rol als Operations Coordinator

Als Operations Coordinator (expediteur) werk je in het hart van de activiteiten van Shypple. Je accepteert en verwerkt logistieke aanvragen binnen het Shypple platform en je draagt vervolgens zorg voor een optimale uitvoering. Alle handelingen en communicatie vinden gecentraliseerd plaats binnen en vanuit ons unieke platform. Samen met je team voorzie je de klanten van een hoogwaardige ervaring en een uitstekende service. Je borgt dat alle afspraken worden nagekomen, je monitort de voortgang en je lost eventuele problemen snel en doortastend op. Naast de dagelijkse operatie ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van ons digitale platform. Je identificeert en escaleert inefficiënties en knelpunten, waarbij je samenwerkt met de developers om te komen tot slimme en waardevolle aanpassingen en toevoegingen (features).

Regular activities

 • Het verwerken en verzorgen van LCL, FCL en Air/Road verzending van boeking tot facturering.
 • Het creëren en onderhouden van een uitstekende relatie met de klanten – in samenwerking met customer success en sales.
 • Het bewaken, verwerken en archiveren van alle documentatie.
 • Het opzetten van een brede verscheidenheid van verzend processen, afstemmen en uitvoeren.
 • Het blijven ontwikkelen van het platform.

Requirements

Wij vragen

 • Enkele jaren ervaring als freight forwarder / expediteur / import coördinator / logistiek medewerker.
 • Bekendheid met financiële basisactiviteiten zoals het toepassen van btw-regels en kredietvoorwaarden.
 • Eigenaarschap in alles wat je doet.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
 • Affiniteit met én gevoel voor de wereld van Tech en IT.

Ons aanbod

 • Je komt te werken binnen een verfrissende cultuur en een inspirerend team van jonge hoogvliegers waarbinnen we samen gaan voor buitengewoon succes.
 • Marktconform salaris.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen, de mogelijkheid om een week per jaar in buitenland te werken, high-end laptop, pensioenbijdrage, aandelenplan).
 • De kans om samen te groeien en samen een geweldig avontuur te beleven in een rol en werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen, met een jaarlijkse bijdrage voor je ontwikkeling.
 • Een state-of-the-art werkomgeving in het hart van Rotterdam met een zonnig dakterras.

 "The Shypple way" is niet onopgemerkt gebleven. De (internationale) pers is steeds meer geïnteresseerd in de manier waarop wij de logistieke sector transformeren (Quote, NRC, FD, Supply Chain Magazine, De Binnenvaartkrant, Payoneer, Wired) en radio (BNR). Onze sterke groei wordt ook onderkend met diverse nominaties waaronder Sprout - Startup of the year en EU-Startups - Dutch Startups to Watch in 2019.

Interesse?

Solliciteren doe je door op de ‘’solliciteren’’ knop te klikken. Wij laten je binnen een week horen of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens dat gesprek vertellen we je ook meer over de sollicitatieprocedure.


Als je vragen hebt over de vacature kan je mailen naar n.vannederpelt@shypple.com.


Please do not contact us for sales purposes.