Growth Hacker - Online Marketeer

  • Sales & Marketing
  • Rotterdam, Netherlands

Growth Hacker - Online Marketeer

Job description

Help jij ons groei te realiseren door middel van slimme experimenten? Combineer jij technologie, business intelligence, marketing en creativiteit? Kom jij tot je recht in een dynamische, gedreven omgeving? Join our team!

Shypple zorgt in de conservatieve logistieke sector voor een revolutie door transport eenvoudig te maken. Wij bieden bedrijven een moderne en eenvoudig bruikbare webapplicatie dat real-time zichtbaarheid biedt in elk aspect van de supply chain. Vanuit onze web app kunnen logistieke teams rechtstreeks zendingen voor lucht-, rail- en zeevracht doorzoeken, vergelijken, boeken en volgen. Als ‘digital forwarder’ bieden wij bedrijven een sprong in efficiëntie welke ongekend is binnen de sector. Shypple minimaliseert de traditionele foutmarges en bespaart directe én indirecte kosten binnen het gehele proces.

En dit is niet onopgemerkt gebleven. De (internationale) pers is steeds meer geïnteresseerd in de manier waarop wij de logistieke sector transformeren (zie bijvoorbeeld Supply Chain MagazineDe Binnenvaartkrant en Payoneer). Onze sterke groei wordt ook onderkend met diverse nominaties waaronder EU-Startups - Dutch Startups to Watch in 2019 en Sprout - Startup van het jaar en meest recentelijk zijn wij verkozen tot Sprout - Startup van het jaar.

Jouw rol

Onze digitale strategie is, net zoals wij, nog volop in ontwikkeling. Terwijl jij deze verder vormgeeft ben je hands on bezig om als Growth Hacker groei  te realiseren door middel van slimme experimenten in de verschillende stadia van de Customer Journey. Je combineert technologie, business intelligence, marketing en creativiteit om te komen tot maximale impact.

Je bent verantwoordelijk voor het managen van onze website, online & social media kanalen en het bedenken en uitrollen van (paid) online campagnes. Je bent verantwoordelijk van strategie tot en met de uitvoering. Je monitort, analyseert en optimaliseert traffic en conversie enerzijds, anderzijds ontwikkel en creëer je content (advertenties, blogs, whitepapers,enz) en campagnes in samenwerking met de content marketeer. 

Requirements

Om voor deze rol in aanmerking te komen ben je boven alles gedreven en enthousiast om van deze rol een succes te maken. We zoeken iemand die onze digitale strategie naar zich toe trekt en 'in the lead' is vol overgave.
Naar verwachting ziet je profiel er als volgt uit:


  • HBO/Academisch werk- en denkniveau.
  • Trackrecord in growth hacking / online marketing (minimaal 2 jaar)
  • Vergaande kennis van digitale marketingtools en -technieken
  • Bedreven in het ontwikkelen en creëren van content
  • Gevoel voor taal en vormgeving 
  • Bekend met grafische tools
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 

Als persoon ben je zelfstandig, ben je een onafhankelijk, gezond kritische denker, een pragmatische doener en je werkt graag en goed samen met diverse mensen en afdelingen.


Ons aanbod
Shypple biedt jou de kans om samen te groeien en samen een geweldig avontuur te beleven in een rol en werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Je komt te werken binnen een inspirerend team van jonge hoogvliegers waarbinnen we samen gaan voor buitengewoon succes.

Het groeipotentieel binnen Shypple is groot. Je bevindt je in een vernieuwende organisatie waar vooruitgang wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. Je denkt actief mee in de doorontwikkeling van de dienstverlening waarbij je kansen creëert voor zowel de organisatie als voor jezelf. Wij investeren doorlopend in het professionaliseren en doorontwikkelen van Marketing als afdeling, team en jou als professional. 


Daarbij horen uiteraard ook aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, complete secundaire arbeidsvoorwaarden en interessante aanvullingen zoals een eigen laptop, telefoon en een persoonlijk ontwikkelingsbudget. En dit alles binnen een state-of-the-art werkomgeving in het hart van Rotterdam met een zonnig dakterras en een in-house gym met kleedruimtes en douches.

Interesse? 
Solliciteren doe je door je CV in te dienen en enkele vragen te beantwoorden op ons sollicitatieformulier. Een motivatiebrief is niet nodig. Onze sollicitatieprocedure is net als onze werkwijze: doortastend en doelgericht. Op basis van drie gesprekken met verschillende personen binnen Shypple, een online assessment en een meeloopochtend bepalen we samen of we een echte match zijn.

Graag ontvangen we je sollicitatie uiterlijk 8 september as.